Coaching på min dårlige vane, var det jeg havde manglet.

Jeg fandt ud af, at vaner ikke bare er vaner og at de vaner jeg havde, blot var min hjernes måde at tænke automatisk på, uden jeg selv lagde mærke til det. Martin satte nogle tanker og refleksioner igang, som jeg ikke selv ville kunne have gjort.

Sarah T.

Nu kan jeg lide at cykle på arbejde.

Med en motivation der var helt i kælderen, tænkte jeg ikke at jeg nogensinde ville kunne elske at cykle på arbejde. Nu er det mit fristed, hvor jeg gør noget godt for mig selv, mit hoved og min krop. Den vinkel skulle jeg bare have hjælp til at se.

Marianne A

Jeg fandt min vision.

Jeg ville gerne være gladere og have mere overskud. Jeg gik med en masse overbevisninger omkring mig selv, som jeg egentlig ikke havde belæg for at tro på. Dem fik jeg pillet fra hinanden, og sammen med Martin satte vi det hele sammen igen, og skabte en ny version af mig selv.

Christian Ø

Mit overskud kom tilbage.

Tænk, at man ved at koble en ting man ikke nødvendigvis kan lide at lave, sammen med en man godt kan lide at lave, kan få gjort meget mere. Det er blevet min nye ting, at kombinere ting med hinanden for derfor at være mere effektiv. Det giver mig overskud og velvære.

Thomas T