HubShop.dk

Jeg har fundet mig endnu en passion. DRONER. Og inde på Hubshop.dk  har de lige præcis de droner jeg er helt vild med: DJI.

Man kan sige meget om legetøj, men lige præcis det her, er et stykke legetøj man ikke bliver træt af at bruge. Der kommer mange flere film med dronen fra min side snart!

Skillshare.com

Hvis jeg vil lære noget, så er min go to hjemmeside skillshare.com.  De har online kurser i alt lige fra E-handel, til SEO optimering, til facebook kurser. Og hvis du signer op via mit link får du 2 måneders gratis premium medlemsskab.

Skal du lave en præsentation, eller holde foredrag, men er i tvivl om hvordan du skal gribe det an, så er skillshare afgjort et godt sted at starte. De har ihvertfald svaret på mange spørgsmål jeg havde til min gøren og laden i online verdenen.

GrejFreak.dk

Som en person der elsker at være udendørs ved jeg også at det er vigtigt at have det rigtige grej. Jeg har ofte mine ting lang tid, og derfor skal det også være af en kvalitet jeg ved holder.

Hos grejfreak.dk har de stortset alle mine ynglingsmærker, og skal du på en tur udendørs, eller bruge grej til jagt, eller survival, så er deres shop klart et kig værd. Jeg får et lille kickback af de leads der kommer fra mine side her, så længe du husker at trykke på banneret eller linket her i teksten.

Bodylab.dk

Jeg træner relativt meget. Nogen perioder mere end andre, men stort set hver gang jeg har trænet det ene eller andet, drikker eller spiser jeg en protein shake. Bodylab.dk har de ting jeg skal bruge, til de bedste priser jeg har fundet – og så er de mega nørdede, ligesom jeg kan lide det.

Tjek deres side ud ved at trykke på banneret eller linket i teksten her. Så sker magien af sig selv.