Om Martin melcher

Ekspert i vaner | Iværksætter | Far | Eventyrer

 

Coach i vaner der har testet livet. 

Igennem et kort liv på bare 35 år, har jeg søgt og testet, en stor del af hvad jeg tror livet kan byde mig. Og selvom det lyder helt berejst, filantropisk og sågar frelst, så er jeg på ingen måde færdig med at teste og leve. 

Jeg besidder en indre trang til at prøve ting af. Til at føle mig modig og til at føle mig fri. Jeg udforsker vaner i mig selv og andre og har derfor opbygget en kæmpe erfaring i, at arbejde med mennesker på alle niveauer.

Vaner er spændende og vaner er farlige. Jeg er draget af dem og elsker at pille det hele fra hinanden og skabe refleksion i mine klienter, ligesom jeg elsker at se de ting jeg siger, hjælper dem.

Lyt til dette korte podcast og bliv klogere på vaner med det samme

Skriv dig op til nyhedsbrevet her, og modtag din unikke adgang med det samme.

Iværksætter der aldrig sidder stille

Jeg har altid gået mine egne veje. Lige fra jeg var lille har jeg taget imod udfordringer om alt muligt, bare fordi det lød spændende.

Det samme gør jeg som voksen. I voksenlivet er indsatserne bare lidt større, men det har jeg lært at leve med.

Jeg elsker at drømme og jeg elsker at få ting til at gro. Så når jeg kaster mig over et projekt er det ligeså meget med lysten om at opleve det, som det er lysten til at have en succesfuld virksomhed.

Jeg tager gerne imod ideer, og deler også gerne mine egne. Mine iværksætterier, har gjort mig til en sand menneskekender og jeg siger til mig selv, at jeg kan spotte en “bullshitter” på lang afstand.

 

En coach der forstår

Hjernen kan være en kompliceret “muskel”, men med en simpel tilgang kan man gøre rigtigt meget selv for, at ændre på sine vaner og overbevisninger. Det har Martin lært mig. Jeg er i en ny følelse af kontrol efter vores forløb sammen.

Thomas D

Et kursus lige for mig

Mine vaner og ubevidste adfærd har jeg ikke kunnet ændre på i mange år, men med de simple værktøjer og den lette og forståelige indsigt i mit hoved, som det her forløb gav mig, har jeg nu ændret radikalt på tingene.

Thomas H

Rygning røg ud, træning røg ind.

Det er sjovt, som mine egne små overbevisninger holdt mig tilbage. Jeg tog kontrollen igen og udfordrede mig selv. Coachingen med Martin hjalp mig til netop, at kaste mig ud i nye forsøg og tilgange til mine dårlige vaner. Og vupti, så både trænede jeg dagligt og havde kvittet smøgerne

Bettina H