Betaling
MartinMelcher.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Ved køb af downloadbare eller virtuelle varer trækkes penge med det samme.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

MartinMelcher.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
MartinMelcher.dk leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00 hvis og såfremt det er en lagervare der bestilles. Ved downloadbare produkter leveres de med de samme.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på fysiske varer. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

MartinMelcher.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

TrainAndSimple.dk Att: Martin Melcher
Fuglebækvej 3D 1. sal th, 2770 Kastrup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores Webshop.

Der er ikke fortrydelsesret på downloadbare produkter og de refunderes ikke.

Fortrydelsesret og returneringsperioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@martinmelcher.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: Fortrydelsesformular-martinmelcher.dk

Varens stand, når du sender den retur (fysiske varer) 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Privatlivspolitik

Se vores privatlivspolitik i dette dokument: Privatlivspolitik_martinmelcher.dk